Sacha Paredes Sanchez – viool

Hallo, ik ben Sacha! Ik ben een vioolleraar uit Tenerife (Canarische Eilanden, Spanje) en ik ben ontzettend blij om sinds kort deel uit te maken van de grote muziekfamilie Strijkdomein.

Mijn oorspronkelijk familie heeft al veel leraren, maar ik wist niet dat ik er één zou worden tot een paar jaar geleden. Ik had toen het geluk om te studeren bij Mauricio Fuks (Indiana, VS), voor mij een heel speciale tijd bij een inspirerende persoon. Hij moedigde mij aan om naast het vioolspelen ook vioolles te geven. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met het pad dat ik heb gekozen. Ik ben zowel een bevlogen vioolspeler als een gepassioneerd vioolleraar.

Voordat ik me aansloot bij Strijkdomein, heb ik een lange weg afgelegd. Ik heb mijn Bachelor of Music tot vioolspeler gehaald aan de Alfonso X El Sabio University (Madrid). Later ben ik verdergegaan met een opleiding tot violist en docent in Bloomington (Indiana) onder begeleiding van Mauricio Fuks gedurende 3 jaar. Recentelijk heb ik mijn masterdiploma gehaald aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, onder leiding van Ilona Sieh Dhian Ho.

 

Mijn vioollessen bij Strijkdomein zijn bedoeld om plezier te beleven aan het maken van muziek en tegelijk om beter te worden in het bespelen van dit o zo mooie instrument! Iedereeen, alle niveaus en leeftijden zijn welkom bij mijn lessen! Ik zie mezelf als een flexibele en geïnteresseerde viooldocent die luistert naar de behoeften van elk van zijn leerlingen en wat zij muzikaal interessant vinden. Wat mijn vioolmethodiek betreft, werk ik met de Suzuki- en Galamian lesmethoden, die ik combineer met een breed spectrum aan vioolstukken die geleidelijk worden opgebouwd van beginners tot meer gevorderde spelers.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten. We gaan vast een geweldige tijd hebben samen.

Ik verwacht je binnenkort te zien bij Strijkdomein!

 

P H O N E

+34 691 28 84 03

Email