Rata Kloppenburg – cello

20150131_194304Ik heb cello gestudeerd in Zwolle en Utrecht en theater gestudeerd in Utrecht en in Dartington ( Engeland). Ik geef podiumvaardigheden aan klassieke musici, treed op in de cabaretgroep Trut Vocaal en doe allerlei dingen op theatergebied. Maar: de cello is mijn eerste liefde en ook mijn laatste. Die liefde breng ik over in vrolijke lessen waarin ook altijd koekjes gegeten moeten worden. Dat kan niet als je dwarsfluit speelt. Denk daar maar eens over na……

Kids

Cello is een mooi en indrukwekkend instrument. Je kunt er op brommen en ermee zingen, griezelige geluiden erop maken en mensen laten huilen van ontroering. Je kunt solo spelen, met cd samenspelen en in een orkest! Dat allemaal leer je bij Rata Kloppenburg in vrolijke lessen waarin altijd koekjes gegeten worden. Kom een gratis proefles halen, dan weet je hoe het is!

Jongeren

Pop, heavy metal, tango, klassieke muziek: overal kom je de cello tegen. Daarom is de cello ook bij jongeren zo populair. Waarom zou jijzelf dan niet heel goed leren cellospelen? Bij Rata Kloppenburg krijg je de kans! Muzikale achtergrond is niet belangrijk. Nieuwsgierigheid en zin om thuis te oefenen wel. Rata leert je een goede cellotechniek aan. Zodat je kunt gaan spelen in een orkest. Of je eigen lievelingsmuziek solo op je cello kunt spelen. Vraag een gratis proefles aan, dan weet je het zeker!

Volwassenen

Iedereen vindt de cello zo’n prachtig instrument. Dat is nu eenmaal zo. Waarom zou je het dan zelf niet zo goed mogelijk leren bespelen? Leeftijd of muzikale achtergrond zijn niet belangrijk. Speelse aanleg en zin om thuis te oefenen wel. Rata zorgt voor vrolijke en inspirerende lessen. Je kunt kiezen of je privé of groepsles wilt. Voor gevorderde cellisten is er ook een eens per twee weken optie. Vraag een gratis proefles aan bij Rata Kloppenburg, dan weet je het zeker!

Meer informatie

Stuur een mail naar rata@strijkdomein.nl

Testimonials

Strijkdomein
Strijkdomein is meer dan alleen leren spelen op een instrument. We werken samen in projecten rondom thema's. Op vrijdag 19 juni 2015 hebben we twee voorstellingen: voor de jongere kinderen is er het Strijkdomein Strijkorkest,  voor de oudere kinderen en de volwassenen maken we een reis door de muziekgeschiedenis in de voorstelling "6 Eeuwen in 60 minuten"