Jasmijn Raïs – viool

Hallo Lieve Allemaal,

Ik ben Jasmijn Raïs en Suzuki viool docent, oud-Suzuki leerling van Stieneke Voorhoeve-Poot. Vervolgens Ineke Bredenhorst, Annechien van Blom en Sarah Kapustin. Aan Indiana University te Bloomington in de USA volgde ik 3 maal de waanzinnige Summer String Academy olv Mimi Zweig en later ook ‘the Violin and Viola Teacher’s retreat’, een viool-pedagogische docenten cursus licht gebaseerd op de Suzuki Methode. Mijn uitvoerend musicus diploma heb ik behaald aan Artez en op dit moment ben ik bezig met het laatste Suzuki-docenten level te behalen aan het Antwerpen conservatorium waar ik opgeleid word door Veerle van Gorp, Wim Meuris en Koen Rens. Alle drie, grootheden in de Suzuki Methode, en een zeer grote inspiratie voor mij.
Ik geef les aan ouders die samen met hun kind op vioolles willen om de ouder-kind band te laten groeien en bloeien. Ik geef les aan mensen die zich willen blijven ontwikkelen tot warme, sensitieve, krachtige en prachtige mensen. 
Mijn les-ethiek: ik behandel iedereen die ik ken met respect voor hun individuele noden en waarden. Iedereen is welkom!!!