Anne van Laar – cello

Anne

Mijn naam is Anne van Laar (1964). Sinds heel lang ben ik al cellojuf, eerst in het oosten van het land, vanaf 1993 in Den Haag. Lesgeven, aan leerlingen van alle leeftijden, doe ik het allerliefste! Ik hou ervan om met mensen te (cello) spelen, samen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, maar ook om te kijken wat iedereen kan bereiken met zijn of haar mogelijkheden. Daarbij ga ik ervan uit dat iedereen kan leren cellospelen! De cello is voor mij het allermooiste instrument dat er bestaat en ik vind het fijn om dit aan leerlingen over te brengen 😉

Mijn specialiteit is het lesgeven aan hele kleine kinderen (vanaf 3,5 jaar mag je bij mij starten), maar dat doe ik wel graag samen met een vader of moeder. Ik ben een enthousiast Suzuki Cello docent, een post-HBO opleiding die ik na mijn conservatorium heb gedaan en waarin ik ook opleidster (Teacher-Trainer) ben.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om hard te lopen, rugby te kijken (ik ben jarenlang rugbytrainer geweest) en taarten te bakken.

Meer informatie

www.vanlaarcelloschool.nl
anne@strijkdomein.nl

Agenda

mei
22
wo
13:30 VSSO Repetitie @ Strijkdomein
VSSO Repetitie @ Strijkdomein
mei 22 @ 13:30 – 15:15
Meld je nu aan voor het Vrolijke Sokken Strijkdomein Orkest, of in het kort Het VSSO! In 4 repetities werk je samen met andere Strijkdomein leerlingen aan de mooiste muziek onder leiding van Strijkdomein juf[...]
mei
31
vr
hele dag Volwassenen weekend
Volwassenen weekend
mei 31 – jun 2 hele dag
Dit weekend is voor volwassenen die cello of viool spelen. Nadere informatie volgt
jun
14
vr
19:00 Strijkdomein Café @ Strijkdomein
Strijkdomein Café @ Strijkdomein
jun 14 @ 19:00 – 21:30
Uitsluitend voor spelende volwassenen van het Strijkdomein 🙂

Testimonials

Strijkdomein
Strijkdomein is meer dan alleen leren spelen op een instrument. We werken samen in projecten rondom thema's. Op vrijdag 19 juni 2015 hebben we twee voorstellingen: voor de jongere kinderen is er het Strijkdomein Strijkorkest,  voor de oudere kinderen en de volwassenen maken we een reis door de muziekgeschiedenis in de voorstelling "6 Eeuwen in 60 minuten"