Cecilia Baesso – (alt)viool

Ik ben een professioneel violist en een enthousiaste vioolleraar. Ik kom uit Italië en heb viool en altviool gestudeerd. Ik ben naar Nederland gekomen om meer te leren over barokmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Utrechts Conservatorium.
Naast optreden, vind ik het leuk om vioolles te geven. Ik heb ervaring met beginners en mensen die al een beetje kunnen spelen, van alle leeftijden.

Ik heb geleerd volgens de Suzuki-methode (level 1 en 2), een fijne manier om muziek en vioolspel te leren als je nog heel jong bent (3 jaar), samen met je ouder.
Volgens Suzuki is het doel van een instrument leren spelen om jezelf en je kinderen blijer en betere mensen te maken! Voor mij hoort liefde voor muziek en plezier in het spelen van een instrument samen met goed en gezond leren spelen. Daardoor voel je je trots en denk je dat je het kunt. 

Ik probeer stap voor stap mijn leerlingen te helpen om vioolspelen leuk te vinden en makkelijk te maken.
Ik hou ervan om les te geven volgens de Suzuki-methode en ik kan lesgeven in Engels, Italiaans en Nederlands.

Website

Email

Phone

06 – 84 07 07 35