Strijkdomein Volksfestijn

Beste ouders en leerlingen,

Zoals elk jaar organiseert het Strijkdomein in het voorjaar een groot project waarbij we met alle viool-, altviool-, cello- en contrabasleerlingen van Laura, Anne, Rata en Cody een fantastische voorstelling geven in Theater de Warenar in Wassenaar.

Dit jaar hebben wij gekozen voor het thema Volksmuziek. Daarbij kun je denken aan dansbare muziek uit alle windstreken, van Amerika tot Argentinië, Hongarije tot Ierland en alles er tussenin.

Wat het project dit jaar wel héél bijzonder maakt, is dat wij een volksmuziek duo hebben uitgenodigd om deze voorstelling mee te spelen: Duo Mu-Chique, bestaande uit Nathan Hol op viool en Martin Boskamp op accordeon. Zij zullen niet alleen tijdens de voorstelling met onze leerlingen meespelen, ook zullen zij aan alle groepen een workshop geven!

Om het feest helemaal compleet te maken, zal ook dansdocente Annoushka Claassens gaan werken met de leerlingen aan een dans te werken die past bij de muziek die wij spelen!

Natuurlijk willen we dat iedereen zo goed mogelijk voorbereid wordt op dit fantastiche project, daarom zijn er een aantal belangrijke data waarop wij alle leerlingen verwachten:

Wanneer                                   Wat                                            Waar

11 t/m 15 februari

Technische Week

Strijkdomein

13 t/m 18 april

Groepslessen

Strijkdomein/Dalton

11 mei

Workshop Dag

Dalton

15 t/m 17 mei

Repetitie Week

Strijkdomein

18 mei

Generale Repetitie

Dalton

19 mei

Voorstellingen

Warenar Wassenaar

Met z’n allen gaan we er een onvergetelijk en grenzeloos project van maken!

Anne, Rata, Cody & Laura